La proclamació de la Segona República (2).


Aquí us penjo el govern provisional de la II República (foto oficial) amb el nom de casdacun dels personatges que hi apareixen i el partit al qual militava. Tal com podeu veure hi havia gent de dretes, de centre i d'esquerres:D'esquerra a dreta: Diego MARTÍNEZ BARRIO (Partido Radical), Josep GIRAL (Izquierda Republicana), Francisco LARGO CABALLERO (PSOE), Miguel MAURA (Partido Republicano Conservador), Alejandro LERROUX (Partido Radical), Niceto ALCALÁ ZAMORA (President), Alvaro de ALBORNOZ (Partit Radical Socialista), Fernando de LOS RÍOS (PSOE), Indalecio PRIETO (PSOE), Marcel·lí DOMINGO (Partit Radical Socialista), Manuel AZAÑA (Izquierda Republicana) i Santiago CASARES QUIROGA (ORGA).

JUGUEM A JOC DE LES DIFERÈNCIES!!!

NOTA: Sivoleu fer una ullada als resultats de les eleccions del juny de 1931 visiteu aquest ellaç, hi ha una quantitat brural d'informació, dades, estadísqtiues i moltes altres coses més.


Comments:
és curiós veure la quantitat de gent que va apostar per la república i com la situació del moment hi va afavorir. perquè això passés avui en dia n'hauria de passar una de grossa a les espanyes...

MIQEL.
 
Publica un comentari a l'entrada<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?