La proclamació de la Segona República.

Més imatges, en aquest cas de les manifestacions espontànies (algunes) i organitzades (d'altres) de gent que sortiren als carrers de diverses ciutats espanyoles en el moment de proclamar-se la Segona República (o pocs dies després). És evident que la quantitat de gent engrescada i il·lusionada amb el nou règim era molta i de diversa forma de pensar (els compromesos, els republicans, els socialistes, els nacionalistes o els que només es deixaven portar per l'alegria generalitzada).

Reus

Barcelona (Plaça de Sant Jaume)

Madrid (Porta del Sol)


València

Si teniu paciència i feu cerques per la xarxa en prodreu trobar de molts altres indrets del país. Si en voleu més... cliqueu sobre aquest enllaç, o visiteu la nostra amiga (que tot ho sap) i a partir d'aquí aneu navegant. Si voleu visioneu aquestes imatges tretes del tub.





Comments:
A la classe no ho havia vist bé però ara si que es veu molt bé la quantitat de gent que hi havia a les places (SOBRETOT A REUS!!!!)

DaniC
 
i la primera foto de Reus...
que estrany!
va, ara m'aniré passant més sovint per aquí! interessant, interessant.

P.D: he estat buscant coses, i Russian Red no es diu així per "Russia Roja", sinó que és la marca d'un pintallabis...jajaja
però l'he escoltat i m'encanta igualment!

Neus
 
bueno jo ja sé k he suspès l'examen però l'interès encara el tinc jaja
ok ok moltissima gent va voler la II republica, sobretot a Reus!!
no, no en seru flipa amb la gent que hi va anar!
tomàs(el de la pilota)jja
 
si tinguéssim la màquina del temps del doraemon ho podriem anar a viure uns dies!, seria divertit!!... però com que no la tenim haurem d'intentar que torni a passar!!!

Joana
 
Així m'agrada... que participeu en l'eufòria republicana. Ah, les intervencions d'aquest post i els següents es computaran el trimestre vinent (que consti).
 
terrible la quantitat de gent que hi havia a reus jaja
sembla caneletes que guaña el barça jeje

deww fins dema !!!
historia!!!

Albert Artells
 
Realment havia de ser impressionant estar vivint aquells moments. Crec que es tardarà molt a tornar a veure demostracions d'eufòria similar en temes relacionats amb la política (si es que es tornen a veure mai a Espanya)

Marina
 
Publica un comentari a l'entrada



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?